خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ژیگو

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ژیگو

تاریخ ارسال مطلب : 10 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه ژیگو

ژیگو , طرز تهیه ژیگو , پخت غذای ژیگو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ژیگو :

ران گوسفند : 1 عدد

سیر : 1 بوته

برگ بو : 4 برگ

کره : 200 گرم

سیب زمینی : 100 گرم

آرد : 1 قاشق سوپخوری

پیاز کوچک : 10 عدد

هویج : 300 گرم

فلفل : به مقدار کافی

ادویه : به مقدار کافی

نمک : به مقدار کافی

طرز تهیه ژیگو :

جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید . پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید . نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید . آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید . سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید .

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , پخت غذای قورمه سبزی

آموزش کامل طرز تهیه ژیگو


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.83 ( 12 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات