خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

27 esfand 9

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

ژیگو , طرز تهیه ژیگو , پخت غذای ژیگو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ژیگو :

ران گوسفند :♦: 1 عدد

سیر :♦: 1 بوته

برگ بو :♦: 4 برگ

کره :♦: 200 گرم

سیب زمینی :♦: 100 گرم

آرد :♦: 1 قاشق سوپخوری

پیاز کوچک :♦: 10 عدد

هویج :♦: 300 گرم

فلفل :♦: به مقدار کافی

ادویه :♦: به مقدار کافی

نمک :♦: به مقدار کافی

املت اسفناج , طرز تهیه املت اسفناج , پخت غذای املت اسفناج

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , پخت غذای قورمه سبزی

طرز تهیه ژیگو :

برای تهیه ژیگو ابتدا قسمت های مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر و تکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید

و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید .

پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید .

نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید .

آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید .

سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت ژیگو بگذارید .

در انتها این غذای لذیذ را تزیین نمایید و نوش جان نمایید. ژیگو بیشتر برای مراسم های خاص مثل عید سال نو تهیه می شود.

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , پخت غذای پیتزا پپرونی

دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.41 ( 27 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات