خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

تاریخ ارسال مطلب : 7 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

کلوچه زنجبیلی , طرز تهیه کلوچه زنجبیلی , پخت کلوچه زنجبیلی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کلوچه زنجبیلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کلوچه زنجبیلی :

آرد : دو و یک چهارم لیوان

جوش شیرین : کمتر از یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل :  یک قاشق غذاخوری

پودر میخک : نصف قاشق مرباخوری

نمک : نصف قاشق مرباخوری

کره : سه چهارم لیوان

شکر(شکر قهوه ای) : یک لیوان

تخم مرغ : یک عدد

عسل و یا شیره انگور : یک چهارم لیوان

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی :

آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

کلوچه بادمجان کبابی , طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی , پخت کلوچه بادمجان کبابی

منبع : روزنامه خراسان

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه زنجبیلی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.53 ( 15 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات