خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت بامیه

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت بامیه

تاریخ ارسال مطلب : 8 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت بامیه

آبگوشت بامیه , طرز تهیه آبگوشت بامیه , پخت غذای آبگوشت بامیه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت بامیه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آبگوشت بامیه :

 گوشت گوسفند : ۴۰۰ گرم

 پیاز خرد شده : ۲ عدد متوسط

 بامیه : ۴۰۰ گرم

 گوجه رنده شده : ۳ عدد

نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه : به میزان لازم

رب گوجه : ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه آبگوشت بامیه :

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها :

۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.

آبگوشت ساده سنتی , طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی , پخت غذای آبگوشت ساده سنتی

منبع : ashpaziema

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت بامیه


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات