خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه حلوای باقلوا

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه حلوای باقلوا

تاریخ ارسال مطلب : 14 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه حلوای باقلوا

حلوای باقلوا , طرز تهیه حلوای باقلوا , پخت غذای حلوای باقلوا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه حلوای باقلوا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای حلوای باقلوا :

آرد گندم سفید : سه لیوان

شکر : دو لیوان

روغن : یک لیوان

زعفران ساییده حل شده : پنج قاشق غذا خوری

آب  : سه لیوان

گلاب : یک فنجان

طرز تهیه حلوای باقلوا :

روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملا سرخ شود.وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی به‌هم بچسبند. می‌توانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.

دسر كدو حلوايی , طرز تهیه دسر كدو حلوايی , پخت غذای دسر كدو حلوايی

آموزش کامل طرز تهیه حلوای باقلوا


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات