خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزیایی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزیایی

تاریخ ارسال مطلب : 8 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزیایی

سالاد اندونزیایی , طرز تهیه سالاد اندونزیایی , پخت غذای سالاد اندونزیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد اندونزیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سالاد اندونزیایی :

سیب زمینی : 0/5 کیلو

گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط

نخود فرنگی : 200 گرم

کالباس : 300 گرم

خیارشور : 300 گرم

سس مایونز : به میزان لازم

گل کلم پخته شده : 300 گرم

هویج پخته شده : 250 گرم

کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل) : 300 گرم

این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.

طرز تهیه سالاد اندونزیایی :

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

سالاد عدس , طرز تهیه سالاد عدس , پخت غذای سالاد عدس

آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزیایی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات