خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه جوجه ایتالیایی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه جوجه ایتالیایی

تاریخ ارسال مطلب : 13 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه جوجه ایتالیایی

جوجه ایتالیایی , طرز تهیه جوجه ایتالیایی , پخت غذای جوجه ایتالیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای جوجه ایتالیایی :

آرد : دو سوم فنجان

نمک : یک قاشق چای خوری

روغن گیاهی : نصف فنجان

فلفل سبز : یک عدد

فلفل : نصف قاشق چای خوری

پودر سیر : نصف قاشق چای خوری

پیاز قاچ شده : 1 عدد

سس اسپاگتی ( کچاپ ) : یک شیشه

سینه مرغ بدون استخوان : 4 تکه شده

اسپاگتی : یک بسته

طرز تهیه جوجه ایتالیایی :

اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .

جوجه کباب دو رنگ , طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ , پخت غذای جوجه کباب دو رنگ

 منبع : takashpaz

آموزش کامل طرز تهیه جوجه ایتالیایی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات