خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ ایتالیایی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ایتالیایی

تاریخ ارسال مطلب : 19 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ایتالیایی

سوپ ایتالیایی , طرز تهیه سوپ ایتالیایی , پخت غذای سوپ ایتالیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سوپ ایتالیایی 4 الی 6 نفر :

لوبیا سفید(چیتی) : 130 گرم

آب : 1 لیتر

جعفری خرد شده : 1 قاشق غذا خوری

پیاز درشت : 1 عدد

کرفس خرد شده : 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

سیر :1 قاشق غذا خوری

آب گوجه فرنگی : 240 گرم

کلم خرد شده : 240 گرم

هویج خرد شده : 1 عدد

نمک : به مقدار لازم

پنیر هلندی رنده شده : به مقدار لازم

ماکارونی : 60 گرم

فلفل : به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده : 100 گرم

طرز تهیه سوپ ایتالیایی :

لوبیا را یک شب در آب خیس می کنیم . پیاز را خرد و با سیر و گوشت چرخ کرده در روغن سرخ می کنیم . لوبیا را بر آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می پزیم . همه سبزی ها را غیر از کلم به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزند . بعد کلم و ماکارونی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شوند . نمک و فلفل را آخر می افزاییم و موقع استفاده ، روی سوپ پنیر رنده شده و جعفری می دهیم . مدت پخت این سوپ دو ساعت است .

سوپ تره فرنگی , طرز تهیه سوپ تره فرنگی , پخت غذای سوپ تره فرنگی

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ایتالیایی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات