خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کماچ سن

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کماچ سن

تاریخ ارسال مطلب : 19 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه کماچ سن

کماچ سن , طرز تهیه کماچ سن , پخت غذای کماچ سن

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کماچ سن را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تهيه ی خمير کماچ :

آرد سمنو يا آرد سن : يک کاسه

آرد گندم : يک کاسه

آرد سفيد : يک کاسه

روغن جامد آب کرده : دو ملاقه

مايع خمير ترش : يک قاشق مربا خوري

ادويه ي کماچ سن : به ميزان لازم

آب : کمی

ادويه ي کماچ سن که شامل :

جوز هندي، زنجبيل، قلمفور، هل و دارچين است

مواد لازم برای تهيه ی مواد وسط کماچ :

خرماي بدون هسته که با کمي روغن نرم شده باشد .

گردوي خورد شده به ميزان لازم

مقداري از ادويه ي کماچ را داخل آردها و مقداري از آن را به اين مواد اضافه کنيد.

طرز تهيه کماچ سن :

آردها را با هم مخلوط کرده، مقداري ادويه ي کماچ همانطور که گفته شد به آنها اضافه کنيد. يک قاشق مربا خوري پودر خمير ترش را درکمي آب ولرم حل کرده و آردها را به آن اضافه کنيد، سپس يک ملاغه روغن و بعد از آن کمي آب تا خمير شکل گرفته و درست شود.خمير آماده شده را در سيني فر يا ماهي تابه ي بزرگ نچسبي که خوب با روغن چرب شده باشد پهن کنيد به طوري که زياد نازک نباشد، خرما و گردوهاي آماده شده را بر روي اين خمير پهن شده ريخته و دوباره يک لايه خمير ديگر که برروي سيني ديگري با وردنه پهن کرده ايد را برداشته و روي اين مواد طوري قرار دهيد که دو طرف خميرها به هم رسيده و اطراف آن را خوب بپوشاند و مواد وسط کماچ ديده نشود .در اين مرحله يک ملاغه روغن باقي مانده را روي اين خمير آماده شده ريخته و در همين جا، قبل از اينکه داخل فر يا روي گاز قرار دهيد آن را به برشهاي لوزي يا مربعي شکل و يا حتي اگر در ماهي تابه ي گرد کوچکي درست کرده ايد به شکل مثلثي برش دهيد و داخل فر در طبقه ي وسط و با شعله ي ملايم قرار داده و يا روي شعله ي گاز با حرارت کم بگذاريد و زماني که از پخته شدن يک طرف آن مطمئن شديد، اگر در فر گذاشته ايد شعله ي بالاي فر را روشن کنيد و اگر در ماهي تابه و روي گاز آن را بر گردانده تا طرف ديگر آن نيز سرخ شده و به رنگ قهوه اي در آيد .پس از آماده شدن، بگذاريد کاملا سرد شده و برشها را عميق تر کرده تا قطعات آن از هم جدا شوند، آنهارا درون ظرف مورد نظر چيده و روي آنها را با پودر پسته يا پودر قند تزيين کنيد و با چاي نوش جان کنيد .اين شيريني يک ميان وعده ي بسيار مقوي براي کودکان و نوجوانان در حال رشد مي باشد.

شیرینی انگشتی بادامی , طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی , پخت غذای شیرینی انگشتی بادامی

منبع : seemorgh

آموزش کامل طرز تهیه کماچ سن


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.36 ( 11 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات