خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری

تاریخ ارسال مطلب : 5 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری

برانی یا آش کلم قمری , طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری , پخت غذای برانی یا آش کلم قمری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای برانی یا آش کلم قمری :

کلم قمری کوچک و بدون رگ و ریشه( پوست کنده و حبه قندی خرد شود . ) : پنج عدد

لپه : یک چهارم پیمانه

رب گوجه فرنگی : دو قاشق

آب مرغ یا آب گوشت : مقداری

نمک و فلفل : کمی

برنج : نصف پیمانه

پیاز داغ : فراوان

سبزی : معمولا فقط تره – جعفری است ( و یا به ضافه کمی گشنیزالبته به دلخواه) : به مقدار لازم

کشک و نعنا داغ و سیر و پیاز داغ و زعفران دم کرده : برای تزیین

طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری :

شب قبل برنج را بدون نمک خیس کنین تا موقع پخت کاملا وا بره . لپه را نیز از قبل خیس کنین . کلم قمری را با کمی روغن تفت دهید و سپس کمی زردچوبه بزنین . پیاز داغ اضافه کنین . لپه را با آب مرغ بپزین و سپس برنج را افزوده و آب بریزین تا کاملا برنج بپزه . سبزی را خرد کرده و در انتها به کلم قمری و لپه و برنج اضافه کنین .غذاتون آب زیاد نداشته باشه .باید کاملا جا بیافته . سپس با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنین .این برانی یا آش خیلی خوشمزه و خوش خوراکه ….

آش شله قلمکار , طرز تهیه آش شله قلمکار , پخت غذای آش شله قلمکار

آموزش کامل طرز تهیه برانی یا آش کلم قمری


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات