خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل

تاریخ ارسال مطلب : 10 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل

لازانيا با کدو تنبل , طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل , پخت غذای لازانيا با کدو تنبل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم براي لازانيا با کدو تنبل 6 نفر :

قارچ تازه و خرد شده : 500 گرم

پياز کوچک،خرد شده : 1 عدد

نمک : 2/1 قاشق چايخوري

روغن زيتون : 2 قاشق چايخوري

کدو کنسرو شده : 1 قوطی

خامه : 2/1 فنجان

نعنا خشک شده : 1 برگ

فلفل کوبيده شده : 1 قاشق چايخوري

پاستاي خام : 9 عدد

پنير کم چرب ريکوتا (ايتاليايي) : 1 فنجان

پنير مازارلاي ايتاليايي (پنير سفيد سفت) ؛ بريده شده : 1 فنجان

پنير پارميسان (ايتاليايي) : 4/3 فنجان

طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل :

در يک قابلمه کوچک قارچ ، پياز و يک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذاريد تا سرخ شوند؛ حالا اين مايع را کنار بگذاريد. در يک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقيمانده نمک را مخلوط کنيد.2/1 فنجان سس کدو را ته ماهيتابه پخش کنيد. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روي پاستا بريزيد. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنيد. سپس 2/1 فنجان از پنير ريکوتا ،‌2/1 فنجان پنير مازارلا و 4/1 فنجان پنير پارميسان را اضافه کنيد. دوباره سس کدو و پاستا را روي مخلوط تان بريزيد. آنقدر اين کارتان را ادامه دهيد تا ظرف تان پر شود.ظرف را با يک ورق آلومينيوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد.پس از 45 دقيقه ظرف را بيرون آورده پنير پارميسان را روي آن رنده کرده و پخش کنيد. دوباره ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر بگذاريد تا پنيرها آب شوند. حالا ظرف را بيرون آورده و قبل از بريدن بگذاريد ده دقيقه اي بماند تا سرد شده تا بتوانيد براحتي آن را برش بدهيد.

لازانیا گیاهی , طرز تهیه لازانیا گیاهی, پخت غذای لازانیا گیاهی

آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات