خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

27 esfand 9

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , پخت غذای لازانیا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لازانیا 4 الی 6 نفر :

گوشت چرخ کرده :♦: 0/5 کیلو

پیاز :♦: 2 عدد

ادویه :♦: 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی :♦: نصف استکان

هویج رنده شده :♦: یک چهارم استکان

فلفل دلمه ای :♦: 1 عدد

لازانیا :♦: یک بسته

پنیر پیتزا رنده شده :♦: 2 استکان

نخود فرنگی :♦: نصف استکان

قارچ خرد کرده :♦: 1 استکان

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت,درست کردن چلو گوشت

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , پخت غذای لازانیا

طرز تهیه لازانیا :

برای تهیه لازانیا ابتدا گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید

و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید.وبگذارید روی حرارت کم بپزد .آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید .

نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند .

پس از آن که خمیر نرم شد ، در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا بریزید و پنیر بپاشید

و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت 180 درجه فر مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .

 ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر

دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.60 ( 10 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات