خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

تاریخ ارسال مطلب : 8 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

سوپ گوشت و عدس , طرز تهیه سوپ گوشت و عدس , پخت غذای سوپ گوشت و عدس

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ گوشت و عدس را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سوپ گوشت و عدس :

عدس : یک پیمانه پلوپز

گوشت قرمز : ۱۵۰ گرم

پیاز : یک عدد کوچک

هویج : ۲ عدد متوسط

جعفری : ۵۰ گرم

آرد : ۳ قاشق غذاخوری

شیر : دو لیوان

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

کره(در صورت دلخواه) : ۳۰ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ گوشت و عدس :

• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.

• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.

• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.

• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.

• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.

• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.

• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.

• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.

• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)

• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.

• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.

• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.

• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.

سوپ حریره , طرز تهیه سوپ حریره , پخت غذای سوپ حریره

منبع:saranserve

آموزش کامل طرز تهیه سوپ گوشت و عدس


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات