خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

تاریخ ارسال مطلب : 18 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

پای گوشت پرتغالی , طرز تهیه پای گوشت پرتغالی , پخت غذای پای گوشت پرتغالی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پای گوشت پرتغالی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پای گوشت پرتغالی :

 سیب زمینی : 1 کیلو گرم

گوشت گاو چرخ کرده : 600 گرم

پیاز درشت : 1 عدد

سیر : ٢ حبه

رب گوجه فرنگی : 4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ : 2 عدد

شیر : 150 سی سی

کره : 30 گرم

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

برگ بو‌  : 1 عدد

جوزهندی و نمک و فلفل : به میزان دلخواه

طرز تهیه پای گوشت پرتغالی :

پیاز نگینی خرد می کنیم. سیر رو هم ساطوری می کنیم. داخل ماهی تابه روغن زیتون رو گرم می کنیم و برگ بو رو داخل آن می اندازیم. پیاز و سیر را سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه می کنیم تفت می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نمک و فلفل.،کمی آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید بپزد.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با آب نمک می پزیم. وقتی کاملاً پخته شد (حدود ٢۵ دقیقه نیم ساعت)؛ سیب زمینی ها را له کرده و کره و شیر گرم را اضافه می کنیم. نمک رو اندازه می کنیم و جوزهندی و فلفل را هم خوب مخلوط می کنیم تا پوره لطیف و یکدستی بدست بیاید.نیمی از پوره رو کف ظرف مناسب فر پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. گوشت را می ریزیم و صاف می نمائیم.بعد باقیمانده سیب زمینی رو روی گوشت پهن می کنیم.و عدد زرده تخم مرغ را می زنیم و بعد روی سیب زمینی ها می دهیم. می توانید با چنگال روی سیب زمینی ها شیار درست کنید یا طرح بکشید.بعد ظرف را در فر که از قبل با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه می پزیم تا روی آن طلایی شود. و گرم سرو می کنیم.

خوراک گوشت گوساله , طرز تهیه خوراک گوشت گوساله , پخت غذای خوراک گوشت گوساله

منبع :groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه پای گوشت پرتغالی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات