خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه چلو گوشت سمنانی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه چلو گوشت سمنانی

تاریخ ارسال مطلب : 26 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه چلو گوشت سمنانی

چلو گوشت سمنانی , طرز تهیه چلو گوشت سمنانی , پخت غذای چلو گوشت سمنانی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه چلو گوشت سمنانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای چلو گوشت سمنانی :

 گردن گوسفند : ۱ عدد

 پیاز خرد شده : ۲ عدد متوسط

 رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

 ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) : مقداری

 روغن : برای سرخ کردن

رولت گوشت خمیری , طرز تهیه رولت گوشت خمیری , پخت غذای رولت گوشت خمیری

طرز تهیه چلو گوشت سمنانی :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .سمنانیها از دست گوسفند برای چلو گوشت استفاده می کنند آنها در ابتدا برنج را جوشانده و کمی خام برمیدارند سپس گوشت را ادویه زده و بصورت خام لای برنج دم کرده و حدود دوساعت با شعله کم دم میکنند. گوشت داخل برنج با بخار برنج کاملاً میپزد و آب درون گوشت به ته دیگ رفته مجدداً بخار میگردد تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد. بجای گوشت میتوان از مرغ یا جوجه با زعفران و کره نیز استفاده نمود.

منبع : persianweek.com

آموزش کامل طرز تهیه چلو گوشت سمنانی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات