خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

تاریخ ارسال مطلب : 25 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

کوفته سوجوک , طرز تهیه کوفته سوجوک , پخت غذای کوفته سوجوک

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کوفته سوجوک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

سرو برای : 6 تا 8 نفر

زمان پخت: 1 ساعت

مواد لازم کوفته سوجوک :

سوسیس : 100 گرم

تخم مرغ کامل : 1 عدد

پیاز : 1 عدد متوسط

سیب زمینی : 3 عدد

گوشت چرخ کرده : 100 گرم

فلفل سبز قلمی : 1 عدد

نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

ادویه کاری : به میزان لازم

روغن مایع : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس :

گوجه فرنگی : 2 عدد

سس قرمز : 2 قاشق سوپخوری

سیر : 2 حبه

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه کوفته سوجوک :

ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی‌ها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینی‌ها را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلوله‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سس کوفته سوجوک :

گوجه فرنگی‌ها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفته‌های سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید10 دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینی‌ها برشته سرو کنید.

کوفته کبابی گوشت و مرغ , طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ , پخت غذای کوفته کبابی گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات