خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

تاریخ ارسال مطلب : 8 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

خورش مرغ مکزیکی, طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , پخت غذای خورش مرغ مکزیکی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش مرغ مکزیکی :

روغن نباتی : نصف لیوان

مرغ : یک کیلو و نیم

فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد : یک عدد

پیازچه ریز شده : ۳ دسته

گشنیز تازه ریز شده : یک سوم لیوان

سس گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : ۴۰۰گرم

پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط : یک عدد

نمک، فلفل قرمز : به مقدار لازم

پودر آویشن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی :

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

خورش گوشت تند, طرز تهیه خورش گوشت تند , پخت غذای خورش گوشت تند

آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات