خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

تاریخ ارسال مطلب : 9 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

کاکائوی داغ مکزیکی , طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی , پخت غذای کاکائوی داغ مکزیکی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کاکائوی داغ مکزیکی :

پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری

خامه غلیظ : نصف پیمانه

شیر : نصف پیمانه

شکر : به مقدار لازم (اختیاری)

دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز : کمی

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی :

• پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن ها را بجوشانید.

• ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

• در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.

نکته کاکائوی داغ مکزیکی :

برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

خورش مرغ مکزیکی , طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , پخت غذای خورش مرغ مکزیکی

منبع : farstak

آموزش کامل طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات