خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه لقمه های پنیری

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه لقمه های پنیری

تاریخ ارسال مطلب : 26 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه لقمه های پنیری

لقمه های پنیری , طرز تهیه لقمه های پنیری , پخت غذای لقمه های پنیری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لقمه های پنیری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لقمه های پنیری :

سيب‌زميني پخته‌شده : يك عدد

پنير گودا رنده‌شده : 50 گرم

پنير پيتزا رنده‌‌شده : 100 گرم

سينه و ران مرغ چرخ‌كرده : یك عدد

پفك نمكي پودر شده : به ميزان لازم

نمك، فلفل و پودر سير و روغن : به ميزان لازم

طرز تهيه لقمه های پنیری :

ابتدا سيب‌زميني را رنده مي‌‌كنيم، سپس مرغ چرخ‌كرده و پنير گودا را به سيب‌زميني اضافه مي‌‌كنيم. نمك، فلفل و پودر سير را هم افزوده و مقداري ورز مي‌‌دهيم. آن‌گاه از مواد به اندازه گردو برداشته و در كف دست پهن مي‌‌كنيم و مقداري پنير پيتزا وسط آن مي‌‌ريزيم سپس مواد را به فرم دلخواه در آورده و  در پودر پفك نمكي غلتانده و در روغن داغ سرخ مي‌‌كنيم.

املت لقمه ای , طرز تهیه املت لقمه ای , پخت غذای املت لقمه ای

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه لقمه های پنیری


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات