خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه موسکا

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه موسکا

تاریخ ارسال مطلب : 12 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه موسکا

موسکا , طرز تهیه موسکا , پخت غذای موسکا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه موسکا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

موادلازم برای موسکا :

بادنجان ورقه اي : شش عدد

گوشت چرخ كرده : 50 گرم

سيب زميني آب پز : سه عدد

فلفل دلمه اي خردشده : سه عدد

پنيرپيتزا : يك بسته

رب گوجه فرنگي : چهار قاشق غذاخوري

روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن : به ميزان لازم

ژامبون خردشده : 150 گرم

قارچ : 150 گرم

پياز خردشده : يك عدد

سير رنده شده : يك عدد

سس سفيد : دو پيمانه

طرز تهيه موسکا :

پياز خرد شده را به همراه سير رنده شده با مقداري روغن مايع تفت مي دهيم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه اي را اضافه مي كنيم. آن گاه نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم و شعله را خاموش مي كنيم.در اين لحظه سيب زميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد مي ريزيم و باقي مانده آن را با سس سفيد مخلوط مي كنيم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفيد را ته ظرف ريخته و صاف مي كنيم، روي آن بادنجان ورقه شده را مي چينيم سپس روي آن مواد را ريخته و صاف مي كنيم آن گاه سس سفيد و پنير پيتزاي رنده شده را روي آن مي ريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گراد قرارداده تا سطح غذا طلايي شود.

کوکو بادمجان کبابی , طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی , پخت غذای کوکو بادمجان کبابی

آموزش کامل طرز تهیه موسکا


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات