خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه موس لبو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه موس لبو

تاریخ ارسال مطلب : 27 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه موس لبو

موس لبو , طرز تهیه موس لبو , پخت غذای موس لبو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه موس لبو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای موس لبو :

شكر : 75 گرم

زرده تخم‌مرغ : چهار عدد

شير : يك پيمانه

پودر ژلاتين : يك قاشق سوپخوري

لبو رنده شده : 300 گرم

آب‌ لبو و آب : از هر کدام دو قاشق سوپخوري

سفيده تخم‌مرغ : سه عدد

خامه : 250 گرم

طرز تهيه موس لبو :

شير را بجوشانيد، لبو را در آن بريزيد و همان‌گونه نگه داريد. زرده تخم‌مرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخم‌مرغ بريزيد و هم بزنيد و روي حرارت ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با دو قاشق آب روي حرارت كتري قرار دهيد. وقتي كمي خنك شد در شير و زرده تخم‌مرغ خنك شده بريزيد. سفيده تخم‌مرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدريج به آن بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد سپس با قاشق به مايه شير اضافه كنيد. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد سپس با قاشق خامه را به آرامي با مايه بالا مخلوط كرده، در قالب بريزيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. بعد روي آن را تزئين كنيد.

موسکا , طرز تهیه موسکا , پخت غذای موسکا

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه موس لبو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات