خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش رشته

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آش رشته

تاریخ ارسال مطلب : 4 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آش رشته

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , پخت غذای آش رشته

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش رشته را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش رشته ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش : 400 گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) : 1 كیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) : 450 گرم

نعناع خشك : 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز : 4 عدد متوسط

كشك ساییده غلیظ : 2 لیوان

آرد : 2 قاشق

روغن : به میزان لازم

نمك و فلفل : به مقدار كافی

طرز تهیه آش رشته :

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

آش آبغوره , طرز تهیه آش آبغوره , پخت غذای آش آبغوره

آموزش کامل طرز تهیه آش رشته


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات