خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آجیل پلو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آجیل پلو

تاریخ ارسال مطلب : 2 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آجیل پلو

آجیل پلو , طرز تهیه آجیل پلو , پخت غذای آجیل پلو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آجیل پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آجیل پلو :

برنج : 500 گرم

بادام هندی : 100 گرم

کشمش : نصف پیمانه

کنجد سائیده شده : 1 قاشق سوپخوری

زرد آلو خشک : نصف پیمانه

زعفران آب گرفته : 1 استکان

خلال پسته : نصف پیمانه

روغن : 2 قاشق سوپخوری

سیر له شده : 4 عدد

پیاز ریز شده : 1 عدد متوسط

زیره : نصف قاشق سوپخوری

هل : 4 دانه

دارچین : 1 قاشق مرباخوری

آب : 2 لیوان

کره : 50 گرم

روغن : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آجیل پلو :

برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است. پس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , پخت غذای سبزی پلو با ماهی

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه آجیل پلو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات