خانه » آشپزی » املت فنجاني مخصوص

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

املت فنجاني مخصوص

تاریخ ارسال مطلب : 17 شهریور 1392
املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

مواد مورد نیاز برای املت فنجانی

گوجه فرنگي : 4 عدد

جعفري ساطوري شده : یک چهارم پيمانه

پنير پيتزا رنده شده : سه چهارم پيمانه

تخم مرغ : 4 عدد

نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم

املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

طریقه درست کردن املت فنجانی

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

در ابتدای کار فر را با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن می کنیم

سر گوجه فرنگی ها را با کارد تیزی جدا می کنیم و کلاهک آنرا کنار می گذاریم

محتویات داخل گوجه فرنگی را با قاشق خارج می کنیم

و داخل گوجه فرنگی ها  نمک ، فلفل سیاه ، جعفری و پنیر پیتزا می ریزیم

هر تخم مرغ را داخل یک گوجه فرنگی می شکنیم و روی تخم مرغ هم جعفری و پنیر می پاشیم

سپس کلاهک گوجه فرنگی ها روی آنها قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه درون فر قرار می دهیم

املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

املت فنجاني مخصوص

نکته 1 : اگر قبل از ده دقیقه تخم مرغ سفت شد نیاز نیست ده دقیقه را کامل صبر کنید

نکته 2 : روی املت ها را می توانید با جعفری تزئین نمایید

املت فنجاني مخصوص

غذاهای ایرانی ساده,غذاهای ایرانی بدون گوشت,غذاهای ایرانی برای مهمانی,غذاهای ایرانی جدید,غذاهای ایرانی با گوشت چرخ کرده,غذاهای ایرانی با نان,غذاهای ایرانی برای افطار,غذاهای ایرانی با مرغ,غذاهای ایرانی بدون برنج,غذاهای خوشمزه,غذای ساده,غذاهای گیاهی,غذاهای ایرانی,غذای رژیمی,آموزش املت فنجاني,آموزش پخت املت فنجاني,طبخ املت فنجاني,روش پخت املت فنجاني,پخت املت فنجاني,پختن املت فنجاني,طرز تهیه املت فنجاني,طرز پخت املت فنجاني,آموزش درست کردن املت فنجاني

این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 5.00 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات