خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی

تاریخ ارسال مطلب : 27 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی

پانکوی ایتالیایی , طرز تهیه پانکوی ایتالیایی , پخت غذای پانکوی ایتالیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پانکوی ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پانکوی ایتالیایی 4 نفر :

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

سس خردل : 1 قاشق سوپ خوری

نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان

پنیر پارمزان کم چرب : 4/1 فنجان

مرغ پوست کنده بدون استخوان : 4 قطعه

سس سرکه و نمک گرم : 4/3 فنجان

سالاد کلم فرانسوی : به دلخواه

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی :

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

كوكو مرغ و سبزیجات , طرز تهیه كوكو مرغ و سبزیجات , پخت غذای كوكو مرغ و سبزیجات

آموزش کامل طرز تهیه پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات