خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پاری کباب ( غذای هندی )

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پاری کباب ( غذای هندی )

تاریخ ارسال مطلب : 23 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه پاری کباب ( غذای هندی )

پاری کباب , طرز تهیه پاری کباب , پخت غذای پاری کباب

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پاری کباب را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پاری کباب چهار نفر :

ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده : ۴۰۰ گرم برای هر نوع

ماست : ۲۰۰ گرم

سیر رنده شده : ۵ حبه

نعناع ساطوری ریز : ۳۰ گرم

خامه سفت : ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

زعفران : یک قاشق چایخوری دم کرده

فلفل قرمز : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری

ماسالا : یک قاشق غذاخوری

روش تهیه پاری کباب :

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

۴. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

«پنیر خامه ای در این دستور جایگزین بالاک پنیر شده است.»

 کباب میگو و سبزیجات , طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات , پخت غذای کباب میگو و سبزیجات

منبع : مجله زندگی ایده آل

آموزش کامل طرز تهیه پاری کباب ( غذای هندی )


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات