خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه

تاریخ ارسال مطلب : 26 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه

  پاستا و میگوی پرادویه, طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه, پخت غذای پاستا و میگوی پرادویه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

مواد لازم برای پاستا و میگوی پرادویه 4 نفر:

پاستای رشته ای : 220 گرم

کلم بروکلی خرد شده : 3 فنجان

رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده : 2 قاشق غذا خوری

موسیر ریز خرد شده : 2 عدد

میگوی پاک شده یخ زده با دم : 400 گرم

فلفل قرمز خرد شده : یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده : یک چهارم فنجان

روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه :

1. پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه می‌کنید. آبکشی می‌کنید و می‌گذارید تا خشک شود سپس درآن را می‌گذارید تا گرم بماند.

2. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن می‌ریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگو‌ها کدر شوند.

3. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.

ماهی آزاد طرد با سیب زمینی و شاهی, طرز تهیه ماهی آزاد طرد با سیب زمینی و شاهی, پخت غذای ماهی آزاد طرد با سیب زمینی و شاهی

آموزش کامل طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات