خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی

تاریخ ارسال مطلب : 1 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , پخت غذای پیتزا پپرونی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پیتزا پپرونی :

ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

سس قرمز

پنیر پیتزا

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

روغن مایع

خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

طرز تهیه پیتزا پپرونی :

ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید.ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

پیتزای مرغ , طرز تهیه پیتزای مرغ , پخت غذای پیتزای مرغ

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات