خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی اسفناج

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی اسفناج

تاریخ ارسال مطلب : 15 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج , طرز تهیه پیراشکی اسفناج , پخت غذای پیراشکی اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیراشکی اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پیراشکی اسفناج :

آرد : 500 گرم

پياز داغ : دو قاشق غذاخوري

روغن مايع : يك پيمانه

گشنيز : 200 گرم

آب : يك پيمانه

نمک : يك قاشق مرباخوري

بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين : يك قاشق چايخوري

روغن براي سرخ كردن : به ميزان لازم

اسفناج : يك كيلوگرم

طرز تهيه پیراشکی اسفناج :

آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد. بيکينگ پودر يا جوش شيرين و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد. خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم. نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم. سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.

کوکو اسفناج , طرز تهیه کوکو اسفناج , پخت غذای کوکو اسفناج

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی اسفناج


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات