خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت

تاریخ ارسال مطلب : 29 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت

پیتزای مرغ و ذرت , طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت , پخت غذای پیتزای مرغ و ذرت

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

از ابتدا تا انتها : 20 دقیقه

مواد لازم برای پیتزای مرغ و ذرت 4 نفر :

نان پیتزا یا خمیر پیتزا : 4 عدد

پنیر پیتزا : 1 پیمانه

پنیر پارمزان : 1 پیمانه

فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری

مغز ذرت در سس کره‌ : 1 پیمانه

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده : 4 تکه

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده : 2 عدد

پوست لیمو : 1 قاشق چایخوری

ترخون خشک : 2 قاشق چایخوری

سیر چرخ شده : 1 قاشق چایخوری

زیتون خرد شده بدون هسته : 1 پیمانه

جعفری تازه خرد شده : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت :

1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

کوکوی مرغ , طرز تهیه کوکوی مرغ , پخت غذای کوکوی مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات