خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

27 esfand 9

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

خورش آلو و اسفناج , طرز تهیه خورش آلو و اسفناج , پخت غذای خورش آلو و اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش آلو و اسفناج :

گوشت گوسفند :•: نیم کیلو

اسفناج :•: یک کیلو

آلو برقانی :•: 150 گرم

پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج :•: به مقدار کافی

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

خورش لوبیا سبز , طرز تهیه خورش لوبیا سبز , پخت غذای خورش لوبیا سبز

خورش مرغ هندی با ماست , طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست , پخت غذای خورش مرغ هندی با ماست

طرز تهیه خورش آلو و اسفناج :

برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.

سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم .

اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .

بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش آلو اسفناج با ترشی و نمک و فلفل جا بیفتد.

نکات تغذیه ای خورش آلو اسفناج :

۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف خورش آلو اسفناج برای خانم های باردار مفید می باشد.

۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.

۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.

۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.

۵- نکته مهم در پختن اسفناج خورش آلو اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.75 ( 4 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات