خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

تاریخ ارسال مطلب : 12 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

پلوی تند با مرغ یا میگو , طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو , پخت غذای پلوی تند با مرغ یا میگو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پلوی تند با مرغ یا میگو :

 مرغ یا میگو : ۳۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی فیله شده : ۳ عدد

فلفل چینی قرمز : ۳ عدد

کنسرو ذرت : یک پیمانه

گرد سیر و زعفران سائیده شده : نصف قاشق چایخوری

کره : ۵۰ گرم

 سیب‌زمینی سرخ شده : ۴ عدد متوسط

قارچ : ۲۵۰ گرم

برنج :  ۵ پیمانه

پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :

ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.

پاستا و میگوی پرادویه , طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه , پخت غذای پاستا و میگوی پرادویه

منبع : ماهنامه طمطراق

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.67 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات