خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

تاریخ ارسال مطلب : 12 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو

پلوی تند با مرغ یا میگو , طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو , پخت غذای پلوی تند با مرغ یا میگو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پلوی تند با مرغ یا میگو :

 مرغ یا میگو : ۳۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی فیله شده : ۳ عدد

فلفل چینی قرمز : ۳ عدد

کنسرو ذرت : یک پیمانه

گرد سیر و زعفران سائیده شده : نصف قاشق چایخوری

کره : ۵۰ گرم

 سیب‌زمینی سرخ شده : ۴ عدد متوسط

قارچ : ۲۵۰ گرم

برنج :  ۵ پیمانه

پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :

ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.

پاستا و میگوی پرادویه , طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه , پخت غذای پاستا و میگوی پرادویه

منبع : ماهنامه طمطراق

آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات