خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پتاژ اسفناج

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پتاژ اسفناج

تاریخ ارسال مطلب : 25 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه پتاژ اسفناج

پتاژ اسفناج , طرز تهیه پتاژ اسفناج , پخت غذای پتاژ اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پتاژ اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پتاژ اسفناج :

فيله مرغ چرخ شده : 300 گرم

سیب زمینی پخته شده : 750 گرم

كرفس پخته : 400 گرم

اسفناج ریز خرد شده : 400 گرم

کره : 75 گرم

آرد : 40 گرم

پياز پخته : يك عدد

آب مرغ : 3 پيمانه

شير : دو پيمانه

خامه : يك پيمانه

نمك و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه پتاژ اسفناج :

سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شير و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ريزيم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.

پیراشکی اسفناج , طرز تهیه پیراشکی اسفناج , پخت غذای پیراشکی اسفناج

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه پتاژ اسفناج


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات