خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

تاریخ ارسال مطلب : 17 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

برنج و مرغ اسپانیایی , طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی , پخت غذای برنج و مرغ اسپانیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای برنج و مرغ اسپانیایی ۴ نفر :

 روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری

 ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم

 فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد

 فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد

 سیر له شده : ۴ حبه

آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری

برنج خشک : ۳ چهارم پیمانه

زعفران : کمی

آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل : به میزان کافی

گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم

زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

سالاد سیب زمینی و مرغ با سس ماست, طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ با سس ماست , پخت غذای سالاد سیب زمینی و مرغ با سس ماست

منبع : khorasannews.com

آموزش کامل طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات