خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پودینگ برنج ( غذای کودکان )

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ برنج ( غذای کودکان )

تاریخ ارسال مطلب : 1 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ برنج

پودینگ برنج , طرز تهیه پودینگ برنج , پخت غذای پودینگ برنج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پودینگ برنج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مـواد لازم برای پودینگ برنج (برای۴ کودک) :

برنج آبکش شده : ۱لیوان ۲۴۰کیلوکالری

شیر : ۲لیوان ۱۱۰کیلوکالری

خامه : ۴قاشق غذاخوری ۳۶۰کیلوکالری

شکر : ۴قاشق غذاخوری ۱۶۰کیلوکالری

سفیده تخم مرغ : ۲عدد ۸۰کیلوکالری

وانیل : ۱قاشق چایخوری ۰کیلوکالری

دارچین : نوک قاشق چایخوری ۰کیلوکالری

طـرز تـهـیـه پودینگ برنج :

قبل از هر کاری فر را روشن کنید و دمای آن را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد برسانید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. در قابلمه ای برنج (شسته و آبکش شده)، شیر، خامه، شکر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه حرارت ببینند، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد و مزه مواد مخلوط و در هم آمیخته شود. در مرحله بعدی، سفیده های تخم مرغ زده شده را به این مخلوط بیفزایید و هم بزنید. مایه پودینگ را در قالبی بریزید و ۱ ساعت در فر داغ قرار دهید. بعد از این مدت پودینگ برنج آماده خوردن خواهد بود. بهتر است ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آوردن پودینگ از فر، آن را سرو کنید.

سالاد برنج و نخود فرنگی , طرز تهیه سالاد برنج و نخود فرنگی , پخت غذای سالاد برنج و نخود فرنگی

منبع : salamat

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ برنج


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات