خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ

تاریخ ارسال مطلب : 12 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ

جوجه کباب دو رنگ , طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ , پخت غذای جوجه کباب دو رنگ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای جوجه کباب دو رنگ :

فيله گوساله : 750 گرم

فيله مرغ : 200 گرم

آب پياز : 1 عدد

روغن زيتون : 2/1 پيمانه

آبليمو : 2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل : به ميزان لازم

پياز : 1 عدد

گوجه فرنگي : 2 عدد

قارچ : 4 عدد

فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد

طرز تهيه جوجه کباب دو رنگ :

ابتدا فيله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل در مي آوريم و با بيفتك كوب مي كوبيم . فيله مرغ را شسته و به قطعاتي مستطيل شكل بريده و روي آن را نيز بابيفتك كوب مي كوبيم . توجه داشته باشيد قطعات مرغ بايد از تكه هاي گوشت كوچكتر باشد تا بتوانيد آن را داخل گوشت بپيچيد. قطعات گوشت را در آب پياز و نيمي از روغن زيتون از شب قبل خوابانده , قطعات فيله مرغ را نيز در آبليمو, مابقي روغن زيتون , نمك و فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت بخوابانيد . پياز را شسته و بهصورت خلالهاي ريز و باريك در مي آوريم . گوجه فرنگي و قارچ و فلفل سبز دلمه اي را نيز شسته و به خلالهاي باريك خرد مي كنيم . فيله گوساله را روي سطح صافي قرار مي دهيم . فيله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذكر مقدار كمي روي آن مي ريزيم . فيله گوساله را خيلي با دقت و به آرامي مي پيچيم كه مواد بيرون نريزيد . و از قسمت اتصال , گوشت را به سيخ كشيده و روي آتش كباب مي كنيم , در نيمه پخت به آن نمك مي زنيم . تزئين كبابها با قارچ كه روي آن لوزي هاي فلفل دلمه اي يا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگين تر مي كند.

کباب قفقازی , طرز تهیه کباب قفقازی , پخت غذای کباب قفقازی

منبع : jadidtarin

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 2.00 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات