خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

تاریخ ارسال مطلب : 9 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

جوجه کباب استانبولی , طرز تهیه جوجه کباب استانبولی , پخت غذای جوجه کباب استانبولی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه کباب استانبولی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم جهت جوجه کباب استانبولی 5 تا 6 نفر:

 سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته : 1کیلو

 سیر کوبیده : 3 تا 4 حبه

 پیاز کوچک پوست گرفته : 10-12 عدد

گوجه فرنگی کوچک : 8-10 عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده : 1-2 عدد

نعنای خشک : 1قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه : 2-3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهيه جوجه کباب استانبولی :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی , طرز تهیه جوجه کباب با سس گوجه فرنگی , پخت غذای جوجه کباب با سس گوجه فرنگی

منبع : seemorgh

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب استانبولی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 4 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات