خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه رول مرغ و اسفناج شیک

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه رول مرغ و اسفناج شیک

تاریخ ارسال مطلب : 22 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه رول مرغ و اسفناج شیک

 رول مرغ و اسفناج , طرز تهیه رول مرغ و اسفناج , پخت غذای رول مرغ و اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم رول مرغ و اسفناج :

سینه کامل : یک مرغ

 زعفران آب‌کرده : 2 قاشق غذاخوری

  آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

 پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری

 پودرسیر : 1 قاشق غذاخوری

اسفناج پخته : 200 گرم

سوسیس فرانکفورتر : 2 عدد

پیاز کوچک : 1 عدد

نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

 ساندويچ مرغ , طرز تهیه ساندويچ مرغ , پخت غذای ساندويچ مرغ

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج :

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به طور کامل نخ‌پیچیده داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

منبع : bartarinha

آموزش کامل طرز تهیه رول مرغ و اسفناج شیک


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 6 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات