خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا

تاریخ ارسال مطلب : 8 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا

سالاد نان و دانه های سویا , طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا , پخت غذای سالاد نان و دانه های سویا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مدت آماده سازی : 30 دقیقه

مدت پخت : 6 دقیقه

مواد لازم برای سالاد نان و دانه های سویا : برای 6 نفر

پنیر فتا : 4/3 فنجان

ماست کم چربی : 2/1 فنجان

ریحان تازه خرد شده : 2 قاشق غذا خوری

سیر کوچک رنده شده : 1 عدد

دانه سویا تازه یا یخ زده : 300 گرم

لوبیا سبز تمیز شده : 600 گرم

سس بالزامیک : 1 نسخه

گوجه فرنگی زرد نصف شده : 2 فنجان

نان تست برشته شده : 12 برش

برگ ریحان تازه : برای تزیین

طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا :

در یک کاسه پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال آنها را به صورت پوره در آورید. ریحان و سیر با نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.در یک ماهی تابه 8 فنجان آب نمک ملایم بریزد و بگذارید روی اجاق تا داغ شود، سپس لوبیا سبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید، تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود 6 تا 8 دقیقه آنها را بپزید، سپس خشک کنید بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید.به مخلوط دانه ها گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه دار شود، 8 دقیقه سرد کنید.مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برشهای نان را هم روی بشقاب ها بگذارید، باقیمانده سس را به آن اضافه کنید.سس بالزامیک : در یک مخلوط کن 4/1 فنجان روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، 2 قاشق غذا خوری سرکه قرمز، 4/1 فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.

سالاد ماکارونی , طرز تهیه سالاد ماکارونی , پخت غذای سالاد ماکارونی

آموزش کامل طرز تهیه سالاد نان و دانه های سویا


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات