خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

تاریخ ارسال مطلب : 20 شهریور 1395

,طرز تهیه نان بربری,طرز تهیه نان بربری در خانه,طرز تهیه نان بربری خانگی,طرز تهیه نان بربری در فر خانگی,طرز تهیه نان بربری سنتی,طرز تهیه نان بربری در فر,طرز تهیه نان بربری در منزل,طرز تهیه نان بربری در نانوایی,طرز تهیه نان بربری آشپزخانه کوچک من,طرز تهیه نان بربری فانتزی,طرز پخت نان بربري در خانه,طرز تهيه نان بربري در منزل,طرز تهیه نان لواش در خانه,طرز پخت نان لواش در خانه,طرز تهيه نان لواش در منزل,طرز پخت نان بربری در منزل,طرز تهیه ی نان لواش در خانه,طرز تهیه خمیر نان لواش در خانه,طرز تهيه نان بربری در خانه,طرز تهيه نان بربري در خانه,طرز تهیه نان لواش خانگی,روش تهیه نان بربری خانگی,طرز پخت نان لواش خانگی,طرز تهیه ی نان بربری خانگی,طرز پخت نان بربری خانگی,طرز تهیه ی نان لواش خانگی,طرز تهیه نان لواش سنتی,طرز پخت نان بربری سنتی,طرز تهيه نان بربري در فر,طرز تهیه سمبوسه با نان لواش در فر,طرز پخت نان لواش با فر,طرز تهیه نان لواش در فر,طرز تهيه نان لواش در فر,طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر,روش پخت نان بربری در فر,طرز تهیه نان لواش بدون فر,طرز تهیه ی نان بربری در فر,طرز تهیه نان لواش در منزل,روش پخت نان لواش در منزل,طرز تهیه نان بربری در نانوایی ها,طرز تهیه نان لواش در نانوایی,طرز تهیه خمیر نان لواش نانوایی,طرز تهیه خمیر نان بربری در نانوایی,طرز تهیه خمیر نان لواش در نانوایی

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه نان بربری کنجدی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

طرز تهیه و مواد لازم نان بربری

برای تهیه نان بربری در خانه، یک بسته خمیر مایه را با یک فنجان آب گرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید. سپس آن را کناری گذاشته و اجازه دهید تا پف کند. سپس دو فنجان آب گرم و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

حال آرد را به آرامی به ترکیب بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود. مقدار آرد مورد نیاز هشت فنجان یا بیشتر است. هنگام کار برای اینکه خمیر به دست نچسبید، دو قاشق غذاخوری روغن و یا کره آب شده را به آن اضافه کرده و سپس بقیه آرد را به آن بیفزایید تا خمیر از دیواره های کاسه جدا شود.

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

نان بربری

روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را روی آن باز کنید تا نرم و کشدار شود. خمیر را کمی چرب کرده روی آن را با حوله پوشانده و آن را برای مدت چهار ساعت در محل گرم و تاریک قرار دهید. سپس خمیر را برعکس کرده روی آن را پوشانده و بگذارید تا دو ساعت دیگر بماند. پس از آن خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را به شکل بیضی باز کنید.

فر را از قبل با درجه حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ته خمیرها را در آرد گندم یا ذرت گذاشته و سپس روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید. روی نان ها را کمی کنجد پاشیده و آنها را برای مدت هشت الی ۱۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 5 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات