خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو

تاریخ ارسال مطلب : 13 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو

سالاد میگو و آووكادو , طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو , پخت غذای سالاد میگو و آووكادو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 15 دقیقه

مواد لازم برای سالاد میگو و آووكادو :

 میگوی سایز متوسط : 180 گرم

 گوجه فرنگی متوسط : 1 عدد

 پیازچه ریز شده : 3 عدد

 سیر بزرگ له شده : 1عدد

 آبلیموی تازه : 2 قاشق سوپخوری

سركه بالزامیك : 1 قاشق سوپخوری

آووكادوی بزرگ و سفت : 1 عدد

گشنیز خرد شده : 1 قاشق سوپخوری

نعنای تازه خرد شده : 1 قاشق سوپخوری

 دانه كدو تنبل ساطوری شده :  2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل : برای مزه دار كردن

روغن زیتون خالص برای مزه دار كردن : مقداری

كاهوی كوچك : 1 عدد

فلفل دلمه ایی قرمز : 1 عدد

میگوی سایز متوسط ( به منظور تازگی بیشتر ، میگوی فریز شده خریداری كنید ) كه دم آنها گرفته شده است.

 گوجه فرنگی متوسط كه دانه هایش گرفته و خرد شده باشد.

 آووكادوی بزرگ و سفت را به قطعه های 13 سانتی خرد شده باشد.

فلفل دلمه ایی قرمز كه باریك خرد شده باشد.

كاهوی كوچك كه برگ های بیرونی آن گرفته شده باشد.

طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو :

1. بگذارید یخ میگوها كاملاً باز شود( اگر آنها را پخته و آماده خریده اید) و سپس با دستمال كاغذی حوله ای خشك كنید.

2. همه مواد به جز كاهو را با میگو در كاسه ای بزرگ مخلوط كنید. برای طعمی ‌مطلوب تر مواد را در همین حالت به مدت 15 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید . البته بدون این كار نیز طعم خوبی خواهد داشت. سپس مواد را بر بستری از كاهو سرو كنید.

برای 4 نفر :

پیشنهادی برای سرو كردن : با سوپ رشته خوشمزه سرو شود.

نكته های آشپزی سالم

با خرید میگوی آماده و فریز شده ، ‌می‌توان اطمینان حاصل كرد كه كه این میگوها تا جایی كه ممكن است تازه هستندبه دلیل اینكه میگوهایی كه به صورت یخی وارد مغازه ها می‌شوند ، به محض آب شدنشان ، تازگی خود را از دست می‌دهند .این دستور غذایی به منظور سرعت و سهولت بیشتر ایجاد شده است.بنابراین ما میگویی استفاده كرده ایم كه پخته و آماده باشد .در صورت داشتن وقت اضافه ، با خرید میگوی خام و پختن آن در خانه ، سالاد ما طعم بهتری خواهد داشت. همچنین این مسئله بسیار مهم است كه آب میگو ها كاملاً گرفته شده باشد در غیر این صورت طعم سالاد شما خراب خواهد شد. علاوه بر این باید دقت شود كه آووكادوی شما رسیده اما هنوز كمی‌سفت باشد وگرنه در صورت شل بودن آووكادو سالاد شما جلوه چندانی نخواهد داشت.

سالاد ذرت تازه با برنج , طرز تهیه سالاد ذرت تازه با برنج , پخت غذای سالاد ذرت تازه با برنج

آموزش کامل طرز تهیه سالاد میگو و آووكادو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات