خانه » آشپزی » آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری

تاریخ ارسال مطلب : 21 شهریور 1394

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری,کوکوی میگو با گشنیز و جعفری

برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری را برای بازدیدکنندگان گرامی نمکستان آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

کوکوی کدو سبز

مواد لازم برای کوکوی میگو با گشنیز و جعفری

  • میگو : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ
  • گشنیز و پیازچه : ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • سیر : ۲ حبه
  • آرد ذرت : ۱ قاشق غذا خوری پر
  • روغن : برای سرخ کردن

کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکوی میگو با گشنیز و جعفری

میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

سپس به موادمان تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.

این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت ، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.

نکته : در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود ، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. نظرات

    عالیه این سایت محشره

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات