خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون

تاریخ ارسال مطلب : 29 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون

 اسنک مرغ یا بوقلمون , طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون , پخت غذای اسنک مرغ یا بوقلمون

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای اسنک مرغ یا بوقلمون :

سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده : 1 عدد

روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری

سیر خرد شده : 2 عدد

پودر زیره سبز : 1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز : ½ قاشق چایخوری

نمک : ½ قاشق چایخوری

کره : 2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت : به مقدار لازم

مواد مورد نیاز دیگر :

پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .

طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون :

1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.

3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد.

4. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).

5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.

6. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.

7. شعله را کم می کنیم.

8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.

9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.

10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.

 خورش مرغ هندی با ماست , طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست, پخت غذای خورش مرغ هندی با ماست

آموزش کامل طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات