خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش ساک

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آش ساک

تاریخ ارسال مطلب : 5 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آش ساک

آش ساک , طرز تهیه آش ساک , پخت غذای آش ساک

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش ساک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش ساک :

گوشت چرخ کرده : 500 گرم

اسفناج : 1/5 کیلو گرم

آرد برنج : 1 پیمانه

لپه : 100 گرم

روغن : 150 گرم

پیاز داغ : 4 تا 5 قاشق سوپخوری

زردچوبه – نمک و فلفل : به مقدار لازم

تخم مرغ : 3 تا 4 عدد

آب غوره : به میزان دلخواه

نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین : به میزان دلخواه

طرز تهیه آش ساک :

ابتدا لپه را با مقداری آبمی پزیم و کنار می گذاریم آب را جوش آورده اسفناج خرد شده را در آب جوش ریخته میگذاریم بپزد سپس لپه پخته شده را به ان اضافه کرده بعد پیاز داغ را با روغن داغ وکمی زردچوبه روی حرارت کمی تفت داده در آش می ریزیم سپس آرد برنج را در دو لیوان آبسرد حل کرده در آش می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود. می گذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد.  در این فاصله از گوشت چرخ شده که همراه با پیاز رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه است گلوله های کوچکی برداشته و کوفته ریز می کنیم.در کمی روغن تفت داده در آش می ریزیم . نمک و فلفل مورد نیاز را هم اضافه نموده تا مزه دلخواه بدست آید آب غوره را اضافه کرده و در آخر کار تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی نمک می زنیم و با چنگال خوب می زنیم و کم کم داخل آش ریخته بهم می زنیم . چندجوش که خورد شعله را خاموش می کنیم آش را در دو ظرف می کشیم و رویش را با نعناع داغ و پیاز تزئین می کنیم.

آش آبغوره , طرز تهیه آش آبغوره , پخت غذای آش آبغوره

آموزش کامل طرز تهیه آش ساک


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات