خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه

تاریخ ارسال مطلب : 4 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه

  سوپ ترخینه, طرز تهیه سوپ ترخینه , پخت غذای سوپ ترخینه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ ترخینه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سوپ ترخینه :

ترخینه : 2 گلوله

آب مرغ : ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس : نیم پیمانه

اسفناج خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری

پیاز درشت : ۱ عدد

نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ترخینه :

ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد. ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )

سوپ چغندر , طرز تهیه سوپ چغندر , پخت غذای سوپ چغندر

منبع : ashpazierangin

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات