خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند

تاریخ ارسال مطلب : 2 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند

خورش گوشت تند , طرز تهیه خورش گوشت تند , پخت غذای خورش گوشت تند

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش گوشت تند را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش گوشت تند :

پیاز : 2 عدد بزرگ

گوشت خورشی : 700 گرم

سیر رنده شده : 5 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 800 گرم

فلفل سبز خرد شده : 2 عدد

زیره آسیاب شده : 2 قاشق چای خوری

لوبیا قرمز : 400 گرم

شکر قهوه ای : 1 قاشق چای خوری

روغن زیتون : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

مواد لازم جهت سرو :

برگ گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده : 4 قاشق غذاخوری

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , پخت غذای خورش فسنجان

روش تهیه خورش گوشت تند :

* ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.

منبع:  Uktv

آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات