خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

تاریخ ارسال مطلب : 19 فروردین 1395

آموزش کامل طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

سالاد استیک و سیب زمینی,طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آشپزی

مواد لازم برای سالاد استیک و سیب زمینی :

سیب زمینی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شده    یک کیلوگرم

روغن زیتون    2 قاشق غذاخوری

گوشت کبابی خرد شده به قطر 2/5 سانتی متر    یک کیلوگرم

کاهو    2 عدد

سس سالسا    به اندازه دستورالعمل

پیازچه    5 عدد

 اسنک سیب زمینی, طرز تهیه اسنک سیب زمینی تند , پخت اسنک سیب زمینی هندی

طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی :

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید. درون ظرف خود سیب زمینی ها را  قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود. ضمناً یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلم مو روی استیک ها بکشید. آنها را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید. کاهو را برش دهید به قسمت های 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید. سس سالسا را آماده کنید. کاهوها را روی بشقاب ها قرار دهید و سپس سس سالسا را روی هر کدام بریزید و بعد روی سیب زمینی، پیازچه، استیک و گوجه فرنگی ها.

 گوشت و لوبیا اصفهانی, تهیه گوشت و لوبیا, درست کردن گوشت و لوبیا

طرز تهیه سس سالسا :

در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق چایخوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و فلفل را ترکیب کنید.

آموزش کامل طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات