خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی

تاریخ ارسال مطلب : 18 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی

خورش ماست به سبک هندی , طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی , پخت غذای خورش ماست به سبک هندی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش ماست به سبک هندی :

مرغ پاک کرده : 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم)

ماست کیسه آب گرفته : 1کیلوگرم

پیاز سرخ کرده : 2قاشق سوپخوری

گشنیز : 250گرم

زیره نیمه کوب : 2/1 قاشق غذاخوری

سیر : 3 تا 4 پر

زعفران سائیده : 1 قاشق چایخوری

روغن : 100 گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی :

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی‌سرخ می‌نمائیم و آن را در ظرف مرغ می‌ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی‌آب جوش حل می‌نماییم . نصف آن را در مرغ می‌ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می‌گذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می‌کنیم،کمی‌که سرد شد،آن را قطعه قطعه می‌کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می‌آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می‌ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می‌نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی‌نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی‌آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی‌آب اضافه می‌نماییم. این خورش را می‌توانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.

خورش هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , پخت غذای خورش هویج ترکی

آموزش کامل طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات