خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پاستای نواری

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پاستای نواری

تاریخ ارسال مطلب : 12 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه پاستای نواری

پاستای نواری , طرز تهیه پاستای نواری , پخت غذای پاستای نواری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پاستای نواری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پاستای نواری :

 گوشت چرخ‌کرده : ۴۵۰ گرم

پیاز بزرگ : یک عدد

سیر (له‌شده یا رنده‌شده) : یک حبه

جعفری تازه (خردشده) : ۵۰ گرم یا یک پیمانه

تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) : یک عدد

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمسان رنده شده :۶۰ میلی‌لیتر یا ۴ قاشق سوپ‌خوری

تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده : ۲ پیمانه

خمیر تازه داخل نان فانتزی : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای نواری :

گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنید.

منبع : mazeh.blogsky

پاستا و میگوی پرادویه , طرز تهیه پاستا و میگوی پرادویه , پخت غذای پاستا و میگوی پرادویه

آموزش کامل طرز تهیه پاستای نواری


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات