خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه دلمه آرتیشو / دلمه کنگر فرنگی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه دلمه آرتیشو / دلمه کنگر فرنگی

تاریخ ارسال مطلب : 14 فروردین 1394

آشپزی ، دلمه آرتیشو ، دلمه کنگر فرنگی

طرز تهیه دلمه آرتیشو دلمه کنگر فرنگی,دلمه کنگر

برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه آرتیشو را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , آموزش دلمه مرغ و برنج

مواد لازم جهت طبخ آرتیشو

  • آرتیشو  ۱۰ عدد
  • ژامبون  ۲۰۰ گرم
  • قارچ یا دنبلان زمینی نیم کیلو
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • سس بشامل یک پیمانه
  • در صورت تمایل آبگوشت ۱ پیمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

کیک سیب زمینی , آموزش طرز تهیه کیک سیب زمینی , طرز تهیه کیک سیب زمینی

طرز تهیه دلمه آرتیشو

ظرفی را آب می کنیم و یک قاشق نمک در آن میریزیم ، بعد آرتیشوها را در ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا آب بجوشد ، بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آرتیشوها پخته شود (وقتی برگ های آرتیشو به راحتی کنده شد آرتیشو پخته شده)

آرتیشو را در صافی می ریزیم تا آب آن برود و بعد دو عدد از آرتیشو ها را برمیداریم و برگ های روی آن را می کنیم و قلب آرتیشو را که معمولا ته آن است ریز خرد می کنیم و قارچ یا دنبلان را تمیز می کنیم و می شوئیم و با صد گرم کره روی آتش میگذاریم تا آب دنبلان یا قارچ کاملا تبخیر شود سپس آنرا از روی آتش بر میداریم.

ژامبون را ریز خرد می نمائیم و خامه را با سس بشامل کمی نمک و فلفل و آرتیشوی خرد شده و قارچ یا دنبلان خرد شده مخلوط می نمائیم و برگهای وسط ۸ عدد آرتیشو را برمیداریم و تیغ های ریز آن را جدا کرده و به طوری که داخل آرتیشو خالی شود برگ های دور آن و ته آن که همان قلب آرتیشو و بهترین قسمت آن باقی بماند و داخل آرتیشو را با مایه آماده شده قارچ و دنبلان و سس بشامل پر می کنیم .

سپس داخل ظرف صد گرم کره و آب گوشت را اضافه می کنیم و کمی نمک میزنیم و به مدت نیم ساعت آرتیشو ها را در ظرف می چینیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد و آب گوشت تبخیر شود بعد آرتیشو را در ظرف می چینیم روی آرتیشو ها را با یک عدد زیتون درسته تزئین می کنیم و برای تزیین دلمه اطراف آنرا چند برگ جعفری می چینیم.

آشپزی ، دلمه آرتیشو ، دلمه کنگر فرنگی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات