خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

تاریخ ارسال مطلب : 6 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

دلمه کلم با مرغ , طرز تهیه دلمه کلم با مرغ , پخت غذای دلمه کلم با مرغ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه کلم با مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای دلمه کلم با مرغ :

کلم : 1 عدد ۱(تا ۵/۱ كيلوگرم )

گوشت سينه مرغ : ۵ /.كيلوگرم

سيب زمينی پخته شده : ۳ عدد كوچك

زنجبيل : يك سوم قاشق چايخوری

قارچ ريز شده : ۲۵۰ گرم

پيازچه : ۵ عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

سیر : ۲ حبه

طرز تهيه دلمه کلم با مرغ :

يك قابلمه بزرگ را آب كرده و روی حرارت قرار می دهيم تا آب جوش آيد، ۳ قاشق غذاخوری پر نمك داخل آن ريخته و برگ های اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ های تازه برسيم، سپس آن را با كارد تيز جدا می كنيم و داخل آب جوش حدود چند ثانيه قرار می دهيم.سپس از داخل آب جوش آن را بيرون آورده و داخل ظرفی كه محتوی آب سرد است قرار می دهيم، ورقه های برگ كلم را از داخل آب سرد بيرون آورده و روی پارچه ای تميز پهن می كنيم و روی آن را می اندازيم.حال گوشت سينه مرغ را ريز خرد كرده و قارچ را ريز خرد می كنيم، پيازچه ها را ريز خرد كرده، سيب زمينی پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ريز خرد می كنيم، حدود يك ليوان اين مواد را در ظرفی ريخته و نمك و فلفل و زنجبيل و سير را اضافه می كنيم و با دست، مايه را مخلوط می كنيم.مواد آماده پيچيدن است، برگهای آماده را برداشته و يك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را می پيچيم، دلمه های پيچيده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای كه در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاريم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.

سس مخصوص روی دلمه :

1عدد پياز بزرگ كه ريز خرد كرده ايم همراه با ۲ قاشق روغن كمی تفت می دهيم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ريز شده را به آن اضافه می كنيم و كمی با پيازها تفت می دهيم.حدود ۵/۱ تا ۲ ليوان آب به آن اضافه كرده و يك عدد سيب زمينی كوچك را با رنده ريز خرد كرده و همراه با نمك و فلفل به مخلوط بالا می افزائيم تا پخته شود و كمی غليظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می كنيم و پس از يكی دو جوش شعله را خاموش كرده و مايه را با كيسه له می كنيم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بريزيد.

دلمه بادمجان بقچه ای , طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای , پخت غذای دلمه بادمجان بقچه ای

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم با مرغ


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات